7.12.2012

Punaiset helmet matkasivat postilla Varkauteen

Tampereen käsityömessuilta ostin ihan äitiä varten punaisia puuhelmiä ja mustaa vahattua puuvillanauhaa. Helmien teon aloitin jo jokunen viikko sitten, mutta varsinaisen suunnitelman muotoutuminen ja helmien loppuuntekeminen sitten kestikin vähän aikaa. Tänään posti oli vienyt helmet perille.



Nuo pienemmän helmet löytyvät Tiimarin valikoimasta. Neulekerhossa pidettiin pikkujoulut ja tarvittiin pikkujoululahjaa. No jokaisella neulojalla on hyvä olla ainakin muutama silmukkamerkki. Niimpä pikkujoulun kunniaksi silmukkamerkit muodostuivat mustista siemenhelmisstä, punaisista helmistä sekä kultaisesta korupiikistä. Kolme kappaletta silmukkamerkkejä tein. Lisäksi askartelin pikkujoulupakettiin myös kaksi jouluista magneettia jääkaapin ovea koristamaan.
Pari magneettia myös meidän jääkaapin oveen.

Langanpäiden päättelyurakankin aloitin :) Saattaapi valmistua ennen jouluaattoa tänä vuonna. Vielä tekisi mieli jotain lahjaksi neuloa, mutta nyt ei oikeen löydy sitä oikeaa joka inspiroisi kuitenkaan tarpeeksi. Alpakka langasta olis lapaset tulossa, mutta ihan tuntuu että purkuun menee kun puikot vaikuttaa liian paksuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti