17.1.2014

Epäonnistuneen langanvaihdon tulos

Noin vuosi sitten osallistuin Poppelin neuleillassa lankavaihtoon. Vietiin kerä tai kaksi omissa varastoissa käyttämättä jäänyttä lankaa vaihdettavaksi ja saatiin kaverilta pari kerää neulottavaksi.

Olen näille langoille vuoden aikana katsellut useammankin kerran sopivaa työtä, mutta jostain syystä sitä sopivaa ei ole tullut vastaan.

No Tiina sitten vihjaisi että voisin langat palauttaa jos mitään ei meinaa valmistua... Halusin Tiinaa kuitenkin jotenkin muistaa ja kun vuoden aluksi on ompelukone hurissut niin sain idean pöllöpussukasta aplikoiden. Ainut vaan että en ole ikinä aplikoinut joten ohjeiden etsintä reissulla päädyin lukemaan Vikatikin aplikointi-ohjetta,jonka avulla työ onnistuikin hienosti.


Toimikoon vaikka puhumattomien lankakerien hautomona tai sitten neuletöiden projektipussina.


Päällyskankaana farkkua, sisällä ja siivissä kuviollista puuvilla ja silmänvalkuaiset luonnonvalkeaa. Mustuaiset hamekangasta ja nokka ulkoilukangasta. Ompelulankalaatikosta onneksi löytyi sopivan värisiä ompelulankoja. Yläreunassa vetoketju. Toinen siivistä toimii taskuna.

Pussiin vanhojen kerien lisäksi sujahti myös kaksi tiskirättiä pambu-puuvillasta neulottuna. Pöllökuvia niissäkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti