21.6.2012

Agilitystä pitsinvirkkaukseen

Agilityn SM kisat saatiin järjestettyä kunnialla läpi ja hyvää palautetta saatiin. Taas sitä on yhden suuren tapahtuman järjestämistä kokeneempi.

SM kisojen jälkeen surfailin netissä jä näin Sukkelat puikot- blogissa mukava virkatun pöytäliinan. Siitä sain kipinän ottaa minäkin virkkuukoukun käteen ja alkaa virkkaamaan.

Prismasta kävin hakemassa kaksi kerää valkoista Novitan Kotiväki lankaa ja nro 2 virkkuukoukun. Tutustuessa Prisman käsityölehtitarjontaan yllätyin sen laajuudesta. Löyty useita käsityölehtiä monella kielellä. Mukaan tarttui lehti joka täynnä pitsiliinaohjeita ilmeisesti Saksaksi. Saksaa en osaa sanaakaan, mutta onneksi virkkauskaaviot ovat yleiskielisiä ja netin avulla löysin myös selitykset virkkausmerkeille (lähinnä itselle varmistukseksi katsoin). Nyt on ensimmäiset kymmenen kerrosta pitsiliinaa virkattu. Ensimmäisestä ajatuksesta poiketen pyöreän liinan malli houkutti enemmän kuin suorakaiteen.

Jos jollain olisi antaa vinkkiä kivasta suorakaiteen mallisesta virkkausohjeesta (leveys noin 30 cm) niin ilomielin sellaisiin tutustuisin. Tarkoitus virkata uuteen asuntoon ruokapöydälle vierasliina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti